
בסבוסה נגוסה פאפא סטייל
הפאפא יצא מאזור הנוחות והלך לאפות! האינטרפרטציה של הפאפא לעוגה הקלאסית “הבסבוסה”. המתכון מפורט והוא פשוט מאוד להכנה:
Fat Papa נולד מתוך רצון להעניק לכם מוצר מושלם עם דגש על חומרי הגלם המשובחים, הבריאים והטבעיים ביותר.
כמי שרוצים לתת למשפחה את הטוב ביותר שאפשר להשיג, כך מוצרינו ישדרגו ויובילו את עולמכם הקולינרי עם טעמים חדשים וארומה שטרם הכרתם.
Fat Papa נולד מתוך רצון להעניק לכם מוצר מושלם עם דגש על חומרי הגלם המשובחים, הבריאים והטבעיים ביותר.
כמי שרוצים לתת למשפחה את הטוב ביותר שאפשר להשיג, כך מוצרינו ישדרגו ויובילו את עולמכם הקולינרי עם טעמים חדשים וארומה שטרם הכרתם.
הפאפא יצא מאזור הנוחות והלך לאפות! האינטרפרטציה של הפאפא לעוגה הקלאסית “הבסבוסה”. המתכון מפורט והוא פשוט מאוד להכנה:
סלמון, הדג האהוב בישראל, בריא מאוד וקל להכנה בכל צורה אפשרית צלייה, תנור, טאבון, סו-ויד או סתם על המחבת
אין כמו נתח אסאדו עסיסי לפנק את המשפחה, בין אם זה לארוחת חג, ערב שישי, עם חברים או סתם ככה בלי סיבה מיוחדת.
אין כמו נתח אסאדו עסיסי לפנק את המשפחה, בין אם זה לארוחת חג, ערב שישי, עם חברים או סתם ככה בלי סיבה מיוחדת.
סמדר שחר, חברה, בלוגרית, קונדיטורית, בשלנית על וחובבת דגים, הפתיעה אותנו עם מנה קלילה וטעימה שמתאימה בדיוק לחג, שמשום מה קיבל את המוניטין של חג
סלמון, הדג האהוב בישראל, בריא מאוד וקל להכנה בכל צורה אפשרית צלייה, תנור, טאבון, סו-ויד או סתם על המחבת