
מיוחד לשבועות: קוביות סלומון בגלייז פיקנטי של סמדר שחר
סמדר שחר, חברה, בלוגרית, קונדיטורית, בשלנית על וחובבת דגים, הפתיעה אותנו עם מנה קלילה וטעימה שמתאימה בדיוק לחג, שמשום מה קיבל את המוניטין של חג
Fat Papa נולד מתוך רצון להעניק לכם מוצר מושלם עם דגש על חומרי הגלם המשובחים, הבריאים והטבעיים ביותר.
כמי שרוצים לתת למשפחה את הטוב ביותר שאפשר להשיג, כך מוצרינו ישדרגו ויובילו את עולמכם הקולינרי עם טעמים חדשים וארומה שטרם הכרתם.
Fat Papa נולד מתוך רצון להעניק לכם מוצר מושלם עם דגש על חומרי הגלם המשובחים, הבריאים והטבעיים ביותר.
כמי שרוצים לתת למשפחה את הטוב ביותר שאפשר להשיג, כך מוצרינו ישדרגו ויובילו את עולמכם הקולינרי עם טעמים חדשים וארומה שטרם הכרתם.
סמדר שחר, חברה, בלוגרית, קונדיטורית, בשלנית על וחובבת דגים, הפתיעה אותנו עם מנה קלילה וטעימה שמתאימה בדיוק לחג, שמשום מה קיבל את המוניטין של חג
הפאפא יצא מאזור הנוחות והלך לאפות! האינטרפרטציה של הפאפא לעוגה הקלאסית “הבסבוסה”. המתכון מפורט והוא פשוט מאוד להכנה:
מנת השיפודיות המיתולוגית המוכרת בשם “מולארד” היא למעשה טעות נפוצה שהרבה לא מודעים אליה. חזה אווז מגיע מהאווז, בעוד חזה מולארד מגיע מהמולארד, הכלאה של
מנת השיפודיות המיתולוגית המוכרת בשם “מולארד” היא למעשה טעות נפוצה שהרבה לא מודעים אליה. חזה אווז מגיע מהאווז, בעוד חזה מולארד מגיע מהמולארד, הכלאה של
מתכון של שכולו געגוע לטעמי ילדות. מנה מפנקת, שמבוססת על ניצול שאריות נתחים, בהשראת מתכון האורז לחמין של סבתא אילנה.
אין בית בישראל בו לא נהנים ממנה ברמה שבועית, בארוחות הבוקר או הערב. ארוחה פשוטה, טעימה ומהירה שתמיד מנחמת ועושה חמים בלב ובבטן.