
אורז “שאריות” של סבתא אילנה
מתכון של שכולו געגוע לטעמי ילדות. מנה מפנקת, שמבוססת על ניצול שאריות נתחים, בהשראת מתכון האורז לחמין של סבתא אילנה.
Fat Papa נולד מתוך רצון להעניק לכם מוצר מושלם עם דגש על חומרי הגלם המשובחים, הבריאים והטבעיים ביותר.
כמי שרוצים לתת למשפחה את הטוב ביותר שאפשר להשיג, כך מוצרינו ישדרגו ויובילו את עולמכם הקולינרי עם טעמים חדשים וארומה שטרם הכרתם.
Fat Papa נולד מתוך רצון להעניק לכם מוצר מושלם עם דגש על חומרי הגלם המשובחים, הבריאים והטבעיים ביותר.
כמי שרוצים לתת למשפחה את הטוב ביותר שאפשר להשיג, כך מוצרינו ישדרגו ויובילו את עולמכם הקולינרי עם טעמים חדשים וארומה שטרם הכרתם.
מתכון של שכולו געגוע לטעמי ילדות. מנה מפנקת, שמבוססת על ניצול שאריות נתחים, בהשראת מתכון האורז לחמין של סבתא אילנה.
אין בית בישראל בו לא נהנים ממנה ברמה שבועית, בארוחות הבוקר או הערב. ארוחה פשוטה, טעימה ומהירה שתמיד מנחמת ועושה חמים בלב ובבטן.
הפאפא יצא מאזור הנוחות והלך לאפות! האינטרפרטציה של הפאפא לעוגה הקלאסית “הבסבוסה”. המתכון מפורט והוא פשוט מאוד להכנה:
סלמון, הדג האהוב בישראל, בריא מאוד וקל להכנה בכל צורה אפשרית צלייה, תנור, טאבון, סו-ויד או סתם על המחבת
מתכון של שכולו געגוע לטעמי ילדות. מנה מפנקת, שמבוססת על ניצול שאריות נתחים, בהשראת מתכון האורז לחמין של סבתא אילנה.
אין כמו נתח אסאדו עסיסי לפנק את המשפחה, בין אם זה לארוחת חג, ערב שישי, עם חברים או סתם ככה בלי סיבה מיוחדת.