מיוחד לשבועות: קוביות סלומון בגלייז פיקנטי של סמדר שחר
סמדר שחר, חברה, בלוגרית, קונדיטורית, בשלנית על וחובבת דגים, הפתיעה אותנו עם מנה קלילה וטעימה שמתאימה בדיוק לחג, שמשום מה קיבל את המוניטין של חג
אז יש לכם את המוצרים של הפאפא ומה עכשיו? אוה, שמחים ששאלתם. קבלו מתכונים שעושים כבוד לבשר, עוף, דגים וכל דבר אחר שבא לכם.
יש מתכונים של הפאפא ויש מתכוני גולשים ואם יש גם לכם מתכון שבא לכם לחלוק אז בכיף. פשוט הקליקו על הכפתור שלמטה ותבוא הברכה על ראשכם.
רקחנו מתכונים שיעשו לכם טעים! מצהריים לילדים, מפגש עם חברים, ערב רומנטי עם הבעל או חג משפחתי שצריך להרשים.
סמדר שחר, חברה, בלוגרית, קונדיטורית, בשלנית על וחובבת דגים, הפתיעה אותנו עם מנה קלילה וטעימה שמתאימה בדיוק לחג, שמשום מה קיבל את המוניטין של חג
מתכון של שכולו געגוע לטעמי ילדות. מנה מפנקת, שמבוססת על ניצול שאריות נתחים, בהשראת מתכון האורז לחמין של סבתא אילנה.
הפאפא יצא מאזור הנוחות והלך לאפות! האינטרפרטציה של הפאפא לעוגה הקלאסית “הבסבוסה”. המתכון מפורט והוא פשוט מאוד להכנה:
הוא נחשב סלט אמריקאי אבל יש שיאמרו שהוא הומצא בכלל בהולנד. כך או כך, לפאפא יש מתכון גם בשבילו
סלמון, הדג האהוב בישראל, בריא מאוד וקל להכנה בכל צורה אפשרית צלייה, תנור, טאבון, סו-ויד או סתם על המחבת
מנת השיפודיות המיתולוגית המוכרת בשם “מולארד” היא למעשה טעות נפוצה שהרבה לא מודעים אליה. חזה אווז מגיע מהאווז, בעוד חזה מולארד מגיע מהמולארד, הכלאה של
תנו ליצירתיות שלכם להתפרץ במטבח עם המוצרים של הפאפא ואל תשכחו לחלוק אותם איתנו…
בשר בקר או כבש, על האש או בתנור, הכל הולך עם הראבים של הפאפא…
מתכון של שכולו געגוע לטעמי ילדות. מנה מפנקת, שמבוססת על ניצול שאריות נתחים, בהשראת מתכון האורז לחמין של סבתא אילנה.
מנת השיפודיות המיתולוגית המוכרת בשם “מולארד” היא למעשה טעות נפוצה שהרבה לא מודעים אליה. חזה אווז מגיע מהאווז, בעוד חזה מולארד מגיע מהמולארד, הכלאה של
אין כמו נתח אסאדו עסיסי לפנק את המשפחה, בין אם זה לארוחת חג, ערב שישי, עם חברים או סתם ככה בלי סיבה מיוחדת.
איך אתם אוהבים את העוף שלכם? שלם בתנור, שיפודי פרגית, כנפיים על האש?
זה לא משנה כי עם חומר גלם כל כך רבגוני, הראבים של פאפא יהפכו את הטוב למצויין.
מתכון של שכולו געגוע לטעמי ילדות. מנה מפנקת, שמבוססת על ניצול שאריות נתחים, בהשראת מתכון האורז לחמין של סבתא אילנה.
מנת השיפודיות המיתולוגית המוכרת בשם “מולארד” היא למעשה טעות נפוצה שהרבה לא מודעים אליה. חזה אווז מגיע מהאווז, בעוד חזה מולארד מגיע מהמולארד, הכלאה של
נתח סלמון, סטייק טונה או אפילו בורי שלם יקבלו באהבה את הראבים של פאפא שיעשו בהם פלאים…
סמדר שחר, חברה, בלוגרית, קונדיטורית, בשלנית על וחובבת דגים, הפתיעה אותנו עם מנה קלילה וטעימה שמתאימה בדיוק לחג, שמשום מה קיבל את המוניטין של חג
סלמון, הדג האהוב בישראל, בריא מאוד וקל להכנה בכל צורה אפשרית צלייה, תנור, טאבון, סו-ויד או סתם על המחבת
לא רק בשר או עוף… הראבים של פאפא אוהבים להצטרף למאכלים מגוונים – סלטים, חביתות, תירס ועוד.
אז למה להגביל אם אפשר לתבל?
סמדר שחר, חברה, בלוגרית, קונדיטורית, בשלנית על וחובבת דגים, הפתיעה אותנו עם מנה קלילה וטעימה שמתאימה בדיוק לחג, שמשום מה קיבל את המוניטין של חג
מתכון של שכולו געגוע לטעמי ילדות. מנה מפנקת, שמבוססת על ניצול שאריות נתחים, בהשראת מתכון האורז לחמין של סבתא אילנה.
הוא נחשב סלט אמריקאי אבל יש שיאמרו שהוא הומצא בכלל בהולנד. כך או כך, לפאפא יש מתכון גם בשבילו